vår träningsstudio

Vi är din personliga träningsstudio för endast kvinnor. Förutom härliga gruppträningspass erbjuder vi även styrketräningsmaskiner som kan användas på egen hand eller i form av cirkelträning i grupp, Infrabastu, massagefåtölj, ljusterapi en välfylld bokhylla med böcker till låns, fräscha lokaler med generösa öppetider och en underbar qvinnlig anda.

Väljer du att bli årsmedlem hos oss, får du vid tre tillfällen under ditt medlemsår bjuda med dig en gäst till studion. Vill ni träna, bada bastu, njuta av en härlig massage i en av massagefåtöljerna eller bara vara? Ni bestämmer.

Som medlem får du också njuta av våra medlemsaktiviteter.

Vår ambition är att ge dig det lilla extra och att få ta hand om både din kropp och själ.

Testa oss gärna.Medlemsaktiviteter


Vi vill förgylla din vistelse och är stolta att genom våra fantastiskt duktiga samarbetspartners kunna erbjuda fotvård, massage, föreläsningar, Beauty week, inspirationsdagar mm.

Är där något du är intresserad av och som ännu inte finns? Berätta i så fall för oss, vi vill att våra qvinnor trivs hos oss.

Läs mera nedan eller titta gärna in på studion för mera information och tider för aktuella aktiviteter. Boka gärna på studion eller via E- mail/telefon.